miercuri, 21 decembrie 2011

Consiliul National al Societatii Civile si Revolutia


Consiliul National al Societatii Civile (CNSC) grupeaza, la ora actuala, peste 100 de sindicate si ONG-uri, care au aderat la programul  de actiune in 12 puncte numit Platforma Civica, lansat de SCMD la  7 octombrie 2011, la mitingul organizat cu ocazia Zilei Internationale a Muncii Decente.
Sindicatele si ONG-urile membre ale CNSC au decis sa-si acorde sprijin reciproc si sa participe la actiuni organizate in comun. In cadrul CNSC se afla si sase sindicate si ONG-uri ale revolutionarilor. Acestea au decis ca, pe data de 20 decembrie a.c., sa-i omagieze in Piata Victoriei pe cei ce au avut curajul sa iasa in strada pentru Libertate in 1989 si sa-i comemoreze pe cei ce s-au jertfit pentru Libertate in 1989. Manifestatia nu a avut ca obiectiv pierderea indemnizatiilor revolutionarilor. S-a cerut demisia Guvernului, libertate, democratie, respect fata de oameni si fata de Constitutie.
Revolutionarii au cerut aprobarea de miting pentru 300 de personae  dar in Piata au fost peste 1200, diferenta datorandu-se delegatiilor sindicatelor si organizatiilor membre ale CNSC. Alaturi de revolutionari au fost si militari si politisti in rezerva si ceferisti si profesori si diplomati si lucratori sanitari sau din justitie, etc. care au cerut televiziunilor prezidentiale sa nu mai mistifice adevarul, sa nu mai inventeze revolutii fara revolutionari  si sa nu-i mai acuze de terorism pe patrioti.
In paralel, alte organizatii revolutionare, pro-prezidentiale, au ridicat doar problema indemnizatiilor si au provocat o diversiune in Parlament, acuzand … opozitia, de parca am trai in vremurile lui Iliescu si nu in vremea lui Papura Voda, adica a lui Basescu si a clicii lui, al caror unic obiectiv pare a fi saracirea programata, distrugerea, lichidarea natiunii. Aceste organizatii revolutionare sunt cele care, din octombrie 2010 isi adjudeca zi de zi Monumentul Leul, de teama ca SCMD va picheta Cotrocenii si il va deranja pe stapanul lor!... Ce trebuie inteles? Ca si la revolutionari este ca la romani: fiecare cu gasca lui…
In ceea ce ne priveste, militam pentru ca pe 24 ianuarie 2012 sa se produca la Bucuresti o manifestatie asumata de toate sindicatele si ONG-urile membre ale CNSC.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

3 comentarii:

  1. Nu am nimic cu revolutionarii care au avut repercursiuni fizice in decembrie 1989,sinici cu urmasii celor disparuti,dar nu mi se pare deloc in regula ca cei cu merite in ,,revolutie''sa beneficieze de indemnizatii ce in anul 2011 valoarea acestora era de 2020 lei,in timp ce veteranii de razboi primesc o indemnizatie de 17-25 lei.Daca as fi in locul premierului acesti revolutionari ar trbui sa fie retribuiti cu indemnizatia unui simplu veteran de razboi si atit. O mare parte au beneficiat de loc de veci gratuit,calatorii gratuite,scutire de taxe si imozite,scutire la infintarea societatilor comerciale ,au primit locuinte ,cca 10000mp teren ,etc.
    Mi se par cam multe facilitati.
    Exemplu:va aduceti aminte de scandalul de ziua marinei cu Miron Cosma la Constanta cind a fost agresat un revolutionar acolo-ce a facut acesta la revolutie-din declaratia acestuia ,,a luat un steag fara stema la pus pe sediul militiei de atunci si beneficiaza din anul 2004 in fiecare luna de suma de 2000 lei,in conditiile in care anul trecut si anul acesta au fost taiate ajutoarele persoanelor cu handicap ale insotitorilor acestora dar aceste indemnizatii au ramas intacte,oare de ce,domnilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pertinent comentariul de mai sus.Am cunostinte ,,revolutionari" care au stat acasa,langa familie dar au fost in momentul potrivit in locul potrivit(a se citi ca o mana spala pe alta si........) si s-au ales cu drepturi de revolutionari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt alaturi de voi Bravi militari! Cu tot respectul. Insa cand aud cum bateti campii cu "drepturile omului, UE, NATO" ma apuca SILA. Voi trebuie sa intelegeti un lucru esential pentru si DOAR pentru Romania: pensiile militarilor in rezerva trebuiesc calculate functie de veniturile la buget (fara "veniturile" din imprumuturi). Atata timp cat tara NU produce, aveti pretentii mult prea mari.
    Sper din tot sufletul sa vina cat mai curand un presedinte nationalist care sa ii dea afara pe parazitii popojidanoamericani si alti straini care sug sangele natiunii, sa ii pedepseasca pe vanzatorii si tradatorii de neam si tara si sa dea fiecaruia pensie sau salariu dupa cum merita si mai ales dupa puterea financiara a tarii.

    Romania este si va fi pe veci a Romanilor!
    Traiasca Romania Nationalista!

    RăspundețiȘtergere

Este binevenit oricine doreste sa comenteze! Rugam sa va inserati numele si datele de contact, din respect fata de cititori. Atacurile la persoana, injuriile, opiniile fara legatura cu subiectul prezentat vor fi sterse. Persoanele care doresc raspunsuri sau precizari oficiale, trebuie sa se adreseze conform "Normelor de comunicare in cadrul SCMD" (afisate pe pagina Secretariatului General al SCMD.