joi, 29 decembrie 2011

Scrisoare deschisa catre presedintele ANCMRR



 Cetatene Gl.(r) Mihai Iliescu,
 
Iti scriu eu, colonelul(r) Ion Mierlici, pentru ca m-ai acuzat de atitudine suburbana necivilizata, la adresa "geniului tau militar" Oprea, ca am patat onoarea si demnitatea de militar, ca dovedesc o puternica influenta politica si ai mintit ca sunt fost membru al ANCMRR. Sunt membru activ cu Legitimatia nr. 31/29 din 02.06.2005 in cadrul Filialei Neamt, cu cotizatia platita la zi. Cum iti permiti sa-mi aduci astfel de invective. Ma cunosti?  Ai lucrat tu cu mine ? Stii ce fel de om si ofiter sunt eu ? Daca vrei sa afli date despre mine intereseaza-te la adevaratii generali ai Romaniei, Mircea Chelaru, Mihail Popescu, Mircea Muresan, Nicolae Pastinica, Dumitru Cioflina, Vasile Apostol, Mihai Palaghia, Gheorghe Visteanu, Mihaila Bica si apoi sa te pronunti la adresa mea. Limbajul pe care eu l-am folosit la adresa tradatorului Oprea este prea decent pentru raul incomensurabil pe care l-a facut miilor de pensionari. Ai mintit ca m-am pensiont la cerere. Nu! Guvernantii  m-au trecut in rezerva desfiintandu-mi unitatea in aprilie 2005, neasigurandu-mi o functie corespunzatoare gradului meu militar in alta garnizoana. Nu eu mi-am stabilit contravaloarea platilor compensatorii si cuantumul pensiei, ci politicienii. Tu sa nu ai tupeul sa vorbesti, pentru ca dupa recalcularea marsava a pensiilor, a ta a fost foarte mult marita. Tu esti aservit ticalosilor de la Putere. Tu le aduci osanale si te umilesti (vezi generalul de carton Ontanu ). Ce ai facut concret pentru a ne apara drepturile celor care am fost furati de cei pe care ii venerezi ? Tu nu ai coloana vertebrala prosternandu-te in fata mincinosilor de la Putere, care au adus TARA in pragul colapsului si au infometat pe romani. Pacat de varsta ta! Eu nu fac altceva decat sa-mi apar drepturile castigate legal, onoarea si demnitatea de OM si OFITER in rezerva si voi lupta pana la moarte cu nemernicii care nu respecta Constutia si pe noi ca OAMENI si pensionari militari. Ti-am trimis un mail cu Scrisoarea deschisa si nu mi-ai raspuns. Apropo de Fratila. Este un mincinos si un obedient al lui Oprea . Pentru stiinta ta, a absolvit Facultatea Politica Militara si a fost secretar UTC pe Divizie si apoi pe Marina Militara, deci un activist de partid pana in maduva oaselor. Actuala sleahta de la putere nu mai are mult zile si toti vor da socoteala in 2012, inclusiv tu, generale, pentru faradelegile comise. Atat am vrut sa-ti scriu. Iti doresc sanatate si ani multi ! Iti mai doresc ca viata ta sa nu fie dependenta de insulina si dializa de trei ori pe saptamana cum este a mea. Toata stima pentru profesionistul de exceptie Razvan Dumitrescu, pe care tu il denigrezi si il parasti la CNA.
Rusine generale .
 
Colonel(r) Ion Mierlici                                                             
 Piatra Neamt

40 de comentarii:

  1. sincere felicitari, domnule colonel, pentru pozitia dumneavoastra ferma fata de lichele si de tradatori...cred ca este datoria noastra, a ofiterilor in rezerva sa spunem raspicat ca drepturile de care am beneficiat-si sper sa beneficiem in continuare-au fost drepturi legale, acordate de statul roman pentru a compensa privatiunile si rigorile profesiei de militar, inclusiv pentru faptul ca noi am avut contracte incheiate cu armata pana la limita de varsta in grad , contracte care, din motivele stiute, nu au mai putut fi respectate de catre stat...si ca solutia pentru guvernanti nu este macelarirea pensiilor si salariilor ci dezvoltarea reala si sanatoasa a economiei, fiindca numai asa tara se va dezvolta si cetatenii vor prospera...si, evident, starpirea coruptiei...daca se va mai putea....

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai este ceva de comentat?
    Nu imi ramane decat sa va doresc din suflet multa sanatate si speranta!
    Cu deosebit respect,
    Lt.col(r) Paul NUTULESCU
    Onoare si Patrie

    RăspundețiȘtergere
  3. Toata stima, domnule Col Mierlici! Ar fi interesant sa auzim si opinia gl Zapor, conjudeteanul dumneavoastra, in aceasta chestiune.
    Anul trecut, acest brav general punea tunurile pe SCMD.
    Ne este dor sa-l mai auzim. Poate si-o mai fi schimbat opinile...

    RăspundețiȘtergere
  4. personal nu il cunosc pe colonelul Mierlici dar nu pot sa nu-mi exprim respectul pentru atitudinea lui.Stima mea domnule,colonel.Va adreseaza tot un colonel.

    RăspundețiȘtergere
  5. Achiesez la ambele scrisori. Aveti perfecta dreptate si va respect pt. curaj si verticalitate.Personal i-am trimis d-lui ministru doua scrisori in care i-am prezentat si probat o situatie deosebita, in care ma aflu, ca si dvs. si pin care i-am solicitat, nu mila,ci sa nu aplice militarilor aceasta lege 'penala' adoptata prin furt masiv.Bineinteles ca nu mi-a raspuns si nici nu a tinut cont de situatia prezentata(din cate vad pe sait}. Cu siguranta ca acestia vor raspunde,penal sau moral,intrucat faptele nu se prescriu dar se pune intrebarea: suferinta si umilinta noastra nemeritata cum ne vor fi redate?

    RăspundețiȘtergere
  6. Spunea cineva ...daca mai este ceva de comentat(?) NU , acum trebuie sa actionam si toti stim cum!Nu mai ajunge doar sa luam atitudine, trebuie sa strangem randurile si sa actionam asa cum o cere SCMD... la 24 ianuarie si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce ar mai putea fi de comentat ? sunt printre putinii lideri de sindicat care am propus aprinderea facliei de la acesta scanteie ;ofiterul Mierlici ,ca de altfel noi toti ,este in legitima aparare ;nesimtirii ,cinismului ,tupeului unor indivizi ai societatii de factura celor carora s-a adresat prin Scrisoarea Deschisa ,trebuie raspuns categoric ,fara jumatati de masura ! si nu numai :trebuia inceputa ofensiva penala impotriva Caselor de Pensii Sectoriale ,Centrelor Militare ,Arhivei Militare Pitesti ,pentru comiterea Infractiunii de fals si uz de fals in inscrisuri (vezi Deciziile de recalculare si revizuire )in acte oficiale care folosite produc efecte juridice ,etc...,sunt multe de rezolvat in 2012 ;si de ce tinem un impostor de activist ,prtator de cuvant la minister si cati altii ca el pe banii nostri ,ai contribuabililor ? Pentru ca batem toba teoretic si nu o batem practic ...ce trebuie unei forte de cateva zeci de mii de oameni ,sa blocheze toata activitatea Bucurestiului si sa-i ciuruie (vorba consacrata a marinarului Basescu )pe acesti tradatori de neam si tara ?

    RăspundețiȘtergere
  8. din nou , un om ia atitudine , singur , impotriva abuzurilor .
    atat ANCMRR cat si SCMD , bat campii , fara sa faca prea mare lucru , pentru militari . pacat .

    RăspundețiȘtergere
  9. Se impun alegeri anticipate si la ANCMRR!Prea nu-si mai incap in piele(si la propriu ,si la figurat) cei din conducerea centrala!Priviti-i cand apar in public! Pe cine mai reprezinta acestia!? In afara de a da comunicate in cel mai abject limbaj de lemn ce mai fac!?RUSINEEE!

    RăspundețiȘtergere
  10. tupak amaru - ciudat nume romanesc!...
    Dar, in fine, vreau sa va spun ca dl Col Mierlici ar fi scris si vorbit in van, fara sa-l auda si sa-l citeasca nimeni, daca nu ar fi fost SCMD. La Antena 3 a ajuns datorita Col Dogaru, iar aceasta scrisoare se citeste, de catre cei mai multi romani, pe blogurile si grupurile de discutii ale SCMD...
    Sa aveti un An Nou cu sanatate si bucurii!

    Rinciog Dumitru- fost militar, actualmente asitat al statului roman

    RăspundețiȘtergere
  11. Dati-va, fratilor, demisia din ANCMRR!
    Uneori suntem si noi, fostii militari, demni de tot plansul.
    Sa citim impreuna art. 3 din statutul ANCMRR (e pe site la ei): “Funcţionează sub înaltul patronaj al preşedintelui României, în calitatea sa de comandant al Forţelor Armate şi sub patronajul Ministerului Apărării Naţionale, ministrul fiind Preşedinte de onoare.”
    Este in regula?
    Rezulta, ca orice membru ANCMRR este “patronat” de Oprea si Basescu. Din start cine este membru ANCMRR, accepta sa fie patronat de Oprea si Basescu si atunci plange degeaba daca are si pensia militara desfiintata, practic el a acceptat sefia celor 2 si deciziile lor.
    Cine nu e de acord cu acest lucru, calea cea mai clara este sa isi dea demisia din ANCMRR. Si eu am fost membru ANCMRR si cand am constatat (asta dupa ce mi-a spus un amic de acel articol, eu oricum n-as fi citit statutul vreodata) ca cei care ma “patroneaza”, mi-au taiat si 30% din fosta pensie militara, mi-am dat demisia si gata.

    Dati-va, fratilor, demisia din ANCMRR! Ii doare precis, mai ales ca e vorba si de niste cotizatii ce trebuie platite acum la sfarsit de an pentru 2012.

    Am gasit si un model de demisie, vi-l las aici:

    Domnului Preşedinte al Filialei A.N.C.M.R.R. “…………….”
    Domnule Preşedinte,
    Subsemnatul P.(u) ……………………….., CNP ........................., rezervist în evidenţa Ministerului Apărării Naţionale – livret militar cu seria ........., nr. ................., membru A.N.C.M.R.R. – Filiala “…………………, legitimaţie nr. 321, vă aduc la cunoştinţă decizia mea de autosuspendare din calitatea de membru al A.N.C.M.R.R., până în momentul în care asociaţia nu va mai fi “patronată” de actualul ministru al apărării – Gabriel Oprea şi/sau actualul comandant al Forţelor Armate – Traian Băsescu.

    Motivaţie: În baza art. 3 din propriul statut, A.N.C.M.R.R. „Funcţionează sub înaltul patronaj al preşedintelui României, în calitatea sa de comandant al Forţelor Armate şi sub patronajul Ministerului Apărării Naţionale, ministrul fiind Preşedinte de onoare”, insa ambii nominalizaţi în articol au acţionat contra intereselor militarilor în rezervă şi în retragere, prin contribuţia la abrogarea dreptului la pensie militară prevăzut de art. nr. 11 din Legea 80/1995/Statutul Cadrelor Militare şi Legea nr. 164/2001/Legea Pensiilor Militare, abrogarea acestui drept, fiind si o situatie necaracteristica unui stat de drept.
    Menţionez că atitudinea mea nu este contrară asociaţiei în ansamblul său, ci doar a persoanelor menţionate, conflictul de interese fiind suficient de evident astfel încât, în calitate de membru al A.N.C.M.R.R. să accept un “patronaj” ale cărui acţiuni sunt îndreptate contra intereselor rezerviştilor.
    În situaţia în care statutul A.N.C.M.R.R. nu permite procedura de autosuspendare, vă rog să consideraţi decizia mea ca fiind demisie începând cu data acestei notificări.
    Cu stimă,

    P.(u) ………………………………………….. Data ………………………..

    Notă: P.(u) = pensionar unitar
    Cereti nr. de inregistrare! Acel tip de demisie desi pare onorific, e un act scris, dar si o acuzatie care la schimbarea vremurilor va poate aduce avantaje. Este cunoscut si de conducerea ANCMRR, intrucat cel putin un sef de filiala ANCMRR a pus pe masa celor de la conducerea ANCMRR, astfel de demisii. De aici probabil si marea grija a ANCMRR pentru rezervistii nemultumiti de OUG 1/2011.
    Data viitoare, pentru cei care aveti obligatii de rezervist, voi atasa modelul de demisie din calitatea de rezervist si automat din orice functie la mobilizare – prin autodegrevarea de obligatiile juramantului militar. 4 exemplare: CSAT, cele 2 comisii de aparare din Parlament si la Oprea, scurte, fara aprobari, fara povesti. Sa nu va para simbolistic, nu e deloc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Vad ca n-ati inteles inca faptul ca ati ajuns in halul acesta pentru ca dvs. ati acceptat sa va fie "casate" tancurile, mli-urile, avioanele, rachetele de sub fund. Dupa cliseul "capul plecat sabia nu-l taie". Neintelegind ca tinta ( capul ) erati chiar dvs. odata ce categorii intregi de sisteme de armament dispareau din inzestrare, fara ca nimic sa le ia locul.
    Rachetele Neva, MIG-urile 29 ar fi mai proaste acum decit Volhov, sau expiratele MIG-uri 21 ?
    Unde erau militari romani,cind locul generalului Ion Sichitiu si a colonelului Alexandru Ioanitiu, adevaratii strategi ai politicii de aparare nationala interbelici, a fost luat de Georgeta Gavrila ? Eu credeam ca demnitatea de purtator al uniformei militare nu se reduce doar la drepturile banesti individuale, ci si la respectarea principiilor care guverneaza aceasta activitate.
    Apropo cu ce-l mai ajuta pe dl. col. Mierlici sau pe toti cei ajunsi in situatia dansului audienta facuta de Antena 3 ? Cit despre ANCMRR, pe ei i-ati considerat camarazii dvs. cit erati in activitate. Nici mai buni nici mai rai decit membrii SCMD.

    RăspundețiȘtergere
  13. BRAVO DOMNULE COLONEL MIERLICI.SE VEDE CA AVETI SANGE DE OLTEAN.SA VA DEA DUMNEZEU PUTERESI IN ANUL 2012 SA ATACAM PE TOATE FRONTURILE ACEST GUVERN DE TRADATORI DE NEAM SI TARA|||

    RăspundețiȘtergere
  14. Colonelul Merlici - militar pur sange - BRAVO !
    Domnule Rinciog Dumitru - nu credeti ca a venit timpul ca in fruntea SCMD sa avem astfel de oameni - cu atitudine,initiativa concreta ? Sindicalistii s-au saturat de atitudini de bravura pe sticla si de procese interminabile cu decizii diferite... si interpretari a legilor dupa cum bate vantul sau incompetenta economoca a puterii PORTOCALII.
    Nu credeti ca a venit timpul actiunilor concrete de daramare a puterii. Credeti ca daca va bateti cu caramida in piept ca Dogaru a reusit sa-l faca vazut pe Col.Merlici la Tv.este o bravura ?
    Oameni ca Merlici si altii ca el trebuie lasati sa fie in fruntea SCMD - sa atraga marea moarta dupa ei - organizandu-i in actiuni concrete.
    Stiti la fel ca si mine ca nu trebuie sa dam in cap la nimeni pentru ai alunga de la putere pe actualii ciocoi, dar de fudulii tot trebuie stransi - sa realizeze macar ce se intampla.Sant fosti militari care - incep sa se organizeze separat - nu mai accepta pozitia melancolica a sindicatului bazata numai pe latrat si audente Tv. - care este pozitia SCMD ?
    Costel.N -fost militar

    RăspundețiȘtergere
  15. DOMNILOR,CAMARAZI,TREBUIE SA TERMINAM CU AC GUVERN AL MINCIUNII,CU AC MINISTRU MINCINOS,UNITATE FRATILOR,NUMAI NOI PUTEM SA SCOATEM TARA DIN MANA ACESTOR JEFUITORI,GATA CU CONTRADICTIILE,CUVANTUL DE ORDINE SA FIE UNITATE,DEVOTAMENT FATA DE TARA,FATA DE ARMATA ROMANA,DAR NU FATA DE TRADATORII ARMATEI ROMANE

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnilor, ieri, 29.12.2011, am primit decizia de pensie revizuita, emisa pe data de 05.12.2011. Sunt lt.col., iesit la pensie in 2005, la varsta de 52 ani. Cuantum : cu 9 milioane mai putin. Pentru acest dar de an nou, as dori, in limbaj cazon, sa-i bag in mizda pamii lor pe chiorul de basinescu, pe ka.ka.tul de umil bou, pe caporalul izmenar oprea, pe cur.vele anastase si udrea si pe toti por.cii portocalii de la guvernare, impreuna cu lingaii lor, unde sunt inclusi si pupincuristii din ANCMRR in frunte cu gen.Iliescu. Sa dea D-zeu sa aiba aceeasi bucurie pe care o au si pensionarii militari carora li s-au furat pensiile. Pentru acesti hoti si banditi portocalii si gloantele sunt prea scumpe, ei merita spanzurati si lapidati.

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi cer scuze fata de cei care citesc aceste randuri dar acest,, rahat'' nu merita atentia noastra !

    RăspundețiȘtergere
  18. Azi ,30.12.2011 am primit decizia de revizuire.
    Sunt absolut stupefiat de modul in care acest minister pe vremuri onest si respectat s-a transformat intr-o anexa la remorca hotilor, mincinosilor,demagogilor,INCOMPETENTILOR,INCAPABILOR, etc, din partidele politice.
    Domnilor am ramas stupefiat: SUMA DE PE DECIZIA DE REVIZUIRE ESTE MAI MICA CU APROXIMATIV 160 LEI FATA DE CEEA CE ESTE PUBLICAT IN LISTELE AFISATE DE MApN.
    MA INTREB CE COMPETENTA MAI POATE AVEA ACEST MINISTRU OPREA IN FATA CELOR PE CARE IN VARA PRIN SCRISOARE II ANUNTA CA LE-A CRESCUT PENSIA.
    SI EU AM PRIMIT O ASTFEL DE SCRISOARE.
    ACUM II SPUN ACESTUI „SEF DE MAFIE” CA O SA-I TRIMIT SCRISOAREA INAPOI SA SE STEARGA LA ... CU EA.Din pacate nu o mai am fiindca am folosit-o demult in scopul mai sus enuntat.
    Toata decizia si incadrarile in grupe sunt gresite.
    Ma gindesc cum vom putea avea incredere in asemenea decizii ? s-ar putea ca peste citiva ani sa ne ceara inapoi, noua sau urmasilor, sume importante de bani datorita calculelor gresite facute de niste iresponsabili care nici macar nu-si specfica numele si prenumele sub semnatura de intocmire a deciziei.
    IN JUSTITIE CU EI DRAGI CAMARAZI dar pina atunci trebuiesc demascati pe toate posturile de televiziune.
    Sa vedem ce mai zice ”generalul” Fratila.

    RăspundețiȘtergere
  19. Felicitari pentru domnul col.Mierlici. Daca si generalii de carton ar avea o atitudine corecta fata subordonati am fi departe. Avem nevoie de astfel de exemple de urmat precum este domnul col.Mierlici.

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca am fi uniti in jurul unui astfel de om COL.MERLICI - 170.000 de cadre militare in rezerva si retragere - si ar iesi intr-o zi anume in strada declarand GREVA FOAMEI pentru nerespectarea constitutiei privind neretroactivitatea legii - ar avea efect de mii de ori mai mare decat toate contestatiile facute in justitie si CEDO - !!!
    Costel.N

    RăspundețiȘtergere
  21. Felicitări domnule colonel Mierlici. Aveţi perfectă dreptate şi nu pot decât să-mi exprim satisfacţia pentru reacţia firească faţă de acestă atitudine, mai mult decât umilitoare a preşedintelui ANCMRR.Bine că au mai rămas militari verticali, că în rest avem o armată de ghiocei. La mulţi ani cu sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  22. Cu mult respect pentru colegul nostru Colonel(r) Ion Mierlici . Aşa trebuie să fie cu adevărat un ofiţer de carieră : să dea riposta potrivită agresiunii cu mijloacele la dispoziţie . Domnule col.(r) Mierlici, replica dv. a fost foarte politicoasă şi academică în comparaţie cu ceea ce a reuşit să afirme acest rebut al armatei cu grad de general (sluga a lui oprea) care răspunde la numele iliescu . Vă transmit cu respect colegial "La mulţi ani!" dv. şi familiei şi "Izbândă deplină!" alături de camarazii cu care suntem în continuare oprimaţi de actualul regim de trădători de neam şi ţară.
    Colonel (r) Sandu M. - Piteşti

    RăspundețiȘtergere
  23. Cine mai ramane in ANCMRR se face de toata rusinea.Este ca si cum ar fi membru in partidul de suflet al lui Iliescu(militarul).
    Col. Parvan Ion

    RăspundețiȘtergere
  24. LUATI EXEMPLU DOMNILOR GENERALI CARE ACUM STATI CU CAPUL IN NISIP CA STRUTII.

    RăspundețiȘtergere
  25. d-le Rinciog Dumitru ,
    multumesc pentru urare , va doresc numai bine .
    am facut comentariul cunoscand bine situatia . din respect pentru noi ( militarii ) , nu are rost sa discutam mai mult . stiti bine ca puteam actiona mult mai bine . daca nu intelegem acest lucru , vo avea de pierdut .
    pseudonimul nu are nimic nelalocul lui . ati ajuns sa va luati si de acest lucru ?

    RăspundețiȘtergere
  26. Toata stima si respectul meu pentru domnul colonel in rezerva ION MIERLICI care a dat dovada de verticalitate in demersul sau.
    Va doresc din suflet multa sanatate alaturi de cei dragi si un calduros "LA MULI ANI"

    RăspundețiȘtergere
  27. V-am adresat un indemn la DEMISIE din aceasta falsa Asociatie a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere.! Am postat si un model de demisie.Cine este in stare sa o faca,deschidem TABEL NOMINAL.Aud?
    De vorbe si aplauze din tribune ,ne-am saturat. Unde ati fost pe 24 ianuarie sau pe 1 martie a.c.? La tv? De acolo se cer drepturile? Nu ati crezut ca o sa va afecteze personal si ati asteptat ca Sindicatul ( de care unii,pana mai ieri ,inainte de sosirea deciziei de revizuire sau si dezis deja) sa faca " si pentru noi ",uitand ca Sindicatul asta "este" noi ?Haideti in strada,in Piata Victoriei, de Ziua Unirii,pe 24 ianuarie 2012, daca stati bine cu instalatiile, mobilizati-va prietenii, cunoscutii ,sa punem umarul la daramarea acestei puteri antinationale si antidemocratice."Libertatea si drepturile se cuceresc si se pastreaza prin lupta si vointa colectiva hotarata, de catre cei care vor sa-si traiasca viata ca cetateni demni, in libertate si respect, nu cersind si slugarind pe la curtile hotilor"!

    RăspundețiȘtergere
  28. La multi ani, domnule colonel Mierlici, sanatate si zile mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  29. Col. (rez.) ŞUVEI Ioan-Ştefan30 decembrie 2011 la 19:44

    Tot respectul pentru domnul colonel Mierlici, pe care îl cunosc personal de când lucram la Iaşi la Divizia 10, apoi Corpul 10, apoi Comandamentul 10 şi apoi nimic.....că am fost nevoit să fac naveta la Bucureşti mai bine de trei ani... Semnez în clar rândurile acestea, ca şi alţi colegi ai mei întrucât cei care ne ascultă telefoanele, ne urmăresc căsuţele poştale oricum ştiu care "anonim" a postat un comentariu după IP-ul calculatorului de la care s-a primit.
    Aşadar eu, col.(rez.) ŞUVEI Ioan-Ştefan, îl salut cu respect pe domnul col. Mierlici pentru verticalitatea de care dă dovadă în aceste momente grele pentru noi, dar utile pentru că acuma se văd adevăratele caractere ale celor din jurul nostru.
    Domnule col. Mierlici, vreau să ştiţi că în ultimele zile am vorbit cu mulţi din colegii noştri din Iaşi care au pensiile ciuntite de clica băsistă, printre care şi subsemnatul.
    La ora asta Iaşi-ul "fierbe" de furia celor care mai sperau că inevitabilul nu se va produce. Noi l-am primit şi anul trecut pe bĂSESCU cum se cuvine la Iaşi de ziua Unirii. Anul acesta nu ştiu dacă mai are curajul să se prezinte, dar dacă nu vine la Iaşi mergem noi la Bucureşti după el.....

    RăspundețiȘtergere
  30. @Moraru Dan
    Daca dumneata crezi ca simulacrul asta de general sta in cotizatia dumitale ,te inseli amarnic.Astia sunt BAIETII DESHTEPTI din armata domnilor.De ce sa demisioneze membrii?Mai bine membrii s-ar aduna si le-ar face vant pe scarile cercurilor militare sefilor de filiale,care sunt membri UNPR,unii chiar preshedinti de organizatii judetene intelegand prin asta sa stea presh la picioarele lui oprea.Ma intreb care este atitudinea conducerii filialei Neamt fata de cazul colonelului Mierlici.
    Va doresc un an mai bun tuturor

    RăspundețiȘtergere
  31. Comentariile sunt de prisos.
    Aveti grija de dumneavoastra dle.COLONEL.
    La multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Daca membrii ACMRR nu-l dau nici acum jos pe acest gl.iliescu, inseamna ca sunt de acord cu pozitia lui si ma felicit ca nu m-am inscris pana acum in aceasta asociatie.Nu inteleg lipsa de reactie a sefilor filialelor judetene ale ACMRR.Nici unul nu s-a exprimat pana in prezent ceea ce denota multa lasitate.Asa cum acesti sefi obedienti va indemnau sa nu va inscrieti in SSCMD, noi va chemam sa luptam impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  33. Felicitari domnului Col.(r) Merlici de la un fost tanchist din Bacau.

    RăspundețiȘtergere
  34. NU VĂ DATI DEMISIA din nici un organism sau asociație care este a noastră, a cadrelor militare în rezervă sau în retragere.
    LUAȚI ATITUDINE acolo unde activați, ați fost activi, rămaneți activi.
    Nu considerați că sunt prea multe comentarii semnate "ANONIM". Nu cred că ne caracterizează această atitudine, adică să rămanem ANONIMI.
    Felicitări DOMNULE Col.(rz) MERLICI, multă sănătate și tuturor
    LA MULȚI ANI!
    Tr. Matei

    RăspundețiȘtergere
  35. D-le administrator,nu va mai atribuiti atatea merite, ca vedem si noi,cand meritati si,cand nu.Cadeti in derizoriu si compromiteti SCMD,chiar din interior.In rest,numai de bine si,LA MULTI ANI!
    Sanatate,domnule col.Merlici!

    RăspundețiȘtergere
  36. SECTORUL 1, FILIALA 2 - SINDICATUL CADRELOR MILITARE IN REZERVA SI IN RETRAGERE (ROMAVIA)
    Honor et Patria! Vae victis!

    marți, 27 decembrie 2011
    La elucubratiile d-soarei Simona Fica ...

    La elucubratiile d-soarei Simona Fica, inserate pe un site de Internet, ii atragem atentia acestei Ecaterina Teodoroiu de Craiova, in colanti si fara moletiere, ca a omis cel mai interesant aspect legat de traficul de arme practicat de catre membrii SCMD – problema OZN-urilor, ca mijloc de transport ...
    In rest, ii uram LA MULTI ANI! Cu Rudotel din belsug, suta la suta compensat!

    RăspundețiȘtergere
  37. Solutia este convocarea Conferintei Nationale extraordinare a ANCMRR in conformitate cu art. 21 din Statutul asociatiei, pentru alegerea Preşedintelui Asociaţiei, Consiliului Director si Comisiei de Analiză a Respectării Prevederilor Statutului. Este necesara initiativa a 50% din numarul filialelor judetene si ale sectoarelor Capitalei. Motivul-incalcarea repetata a Statutului.

    RăspundețiȘtergere
  38. Dati jos acest "vierme"de la conducerea ANCMRR.
    Rusinea adusa de el pateaza onoarea fiecarui membru din ANCMRR.Eu am renuntat sa mai fac parte din randurile lor si nu le-am mai platit cotizatia de 2 ani din cauza acestui nemernic dar pariez ca tot figurez in scripte ca sunt la ei, ca sa le iasa numaratoarea.

    RăspundețiȘtergere
  39. Da TRAIANE MATEI (Nenica),ai mare dreptate,asa vad si eu o solutie,demna,verticala si cu atitudine!!!FELICITARI dlui.Col(rz)MERLICI!ARMIA ROMANA TRAIESTE DATORITA ACESTOR BRAVI OSTENI!!!Am onoarea sa ma prezint,tuturor Stefan CULAI , LA MULTI ANI ! 02 ian.2012

    RăspundețiȘtergere
  40. MILITARI! UNITI IN CUGET SI-N SIMTIRI SA LUPTAM
    PENTRU DREPTURILE NOASTRE SI ALE COPIILOR NOSTRI
    PINA LA VICTORIA FINALA.ALUNGATI DEZBINAREA -FITI UNITI!

    RăspundețiȘtergere

Este binevenit oricine doreste sa comenteze! Rugam sa va inserati numele si datele de contact, din respect fata de cititori. Atacurile la persoana, injuriile, opiniile fara legatura cu subiectul prezentat vor fi sterse. Persoanele care doresc raspunsuri sau precizari oficiale, trebuie sa se adreseze conform "Normelor de comunicare in cadrul SCMD" (afisate pe pagina Secretariatului General al SCMD.